Monday, June 21, 2021

آیا دکتر خوب برای کیست مویی متخصص جراح است؟







کیست مویی یا pilonidal cyst یک بیماری عفونی است که تخلیه عفونت زیر پوست بوسیله جراحی و لیزر، تنها راه درمان آن است. یکی از مهم ترین قدم ها در درمان، انتخاب دکتر متخصص کیست مویی است که بسیار حائز اهمیت است و در این مقاله به آن خواهیم پرداخت:
بیماری کیست مویی


شایع ترین نوع این عارضه، کیست مویی بالای کمر است. وقتی یک سوراخ در زیر پوست و تقریبا روی استخوان دنبالچه ایجاد می شود که با عفونت و مایعات پر شده، شما به این بیماری دچار شدید.


وقتی مو به داخل پوست برمی گردد و در خلاف جهت رشد می کند، باعث ایجاد آبسه عفونی در زیر پوست یا همان کیست مویی می شود.


علائم این بیماری معمولا دردناک است و شامل ایجاد تورم، التهاب و خروج ترشحات و خون از ناحیه سینوس می باشد. همچنین اگر این بیماری پیشرفت کند می تواند باعث ایجاد تب و لرز شود که قبل از رسیدن به این مرحله باید به یک دکتر خوب برای کیست مویی مراجعه کنید.


پزشکان تاکنون نتوانسته اند دلیل مشخصی برای ابتلا به این بیماری پیدا کنند، اما فرضیه هایی در مورد اینکه چه کسانی به کیست مویی مبتلا می شوند وجود دارد. طبق آمار مردان بیشتر از زنان به این عارضه مبتلا می شوند.

همچنین مشکلات هورمونی، چاقی و اضافه وزن، ژنتیک، پوشیدن لباس های تنگ و نشستن زیاد از عوامل تاثیرگذار در ایجاد این عارضه هستند.
برای کیست مویی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

اگر به این بیماری دردناک مبتلا شدید و به دنبال یک دکتر خوب برای کیست مویی هستید، اما نمی دانید که به کدام پزشک باید مراجعه کنید؟ حتما به این موارد توجه کنید.

برای تشخیص این بیماری می توانید به پزشک عمومی، دکتر پوست، جراح عمومی یا جراح گوارش مراجعه کنید. اما اگر از همان ابتدا به یک متخصص جراحی کیست مویی مراجعه کنید، کار شما آسان می شود.

زیرا به جز جراحی و لیزر روش دیگری برای درمان این بیماری وجود ندارد و در نهایت همه پزشکان شما را به یک دکتر جراح (عمومی، گوارش) ارجاع می دهند.

اما پزشک جراح کیست مویی باید تجربه و تخصص کافی در این زمینه را داشته باشد، زیرا در عیر اینصورت امکان آسیب به بافت اطراف و همچنین احتمال عود مجدد بیماری وجود خواهد داشت. ویژگی های یک دکتر خوب برای کیست مویی شامل این موارد است:
تجربه درمان های موفق
تخصص کافی در جراحی و لیزر کیست مویی
اخلاق حرفه ای و ارائه توضیحات کامل در مورد هزینه روش درمان انتخابی، مزایا و معایب، دوران نقاهت و عوارض احتمالی
بررسی وضعیت بیمار بعد از عمل

No comments:

Post a Comment